Websites

Een website is jouw online visitekaartje. Je wilt vindbaar zijn. Al is het maar één pagina waar je mensen heen kan sturen die wat meer info willen. Of waar je naartoe kan linken op je social media.

Soms voldoet één pagina, soms is een uitgebreidere website, maar meer achtergrondinformatie over wat je doet en welke diensten of producten je aanbiedt beter. En natuurlijk kan je jouw website uitbreiden met een blog, event-kalender, webshop, afgeschermd klanten-deel of wat je dan maar wilt…

Samen kijken we wat jou het best past.

One Page Site

Een website van één pagina. Snel, simpel en duidelijk.
Perfect als je wel jouw bedrijf online wilt presenteren maar (nog) niet de content hebt of investering wilt doen in een volledige website met meerdere pagina’s.

Gebruik deze One Page Site als jouw online visitekaartje. Professioneel en geheel in stijl van jouw bedrijf. En omdat de site gebouwd is in WordPress kan deze later eenvoudig worden uitgebreid.

v.a. € 475,- (ex btw)*

Complete website

Jouw eigen website helemaal op maat gemaakt. Met achtergrondinformatie, een beschrijving van jouw diensten, event-kalender, webshop, blog, weggever, aanmelding voor jouw nieuwsbrief, afgeschermd deel voor klanten of wat je maar wilt…

Tijdens de intake bespreken we de wensen en bepalen we wat voor jou het best werkt. En uitbreiden met nieuwe pagina’s of functionaliteiten kan natuurlijk later altijd nog! 

v.a. € 800,- (ex btw)*

Werkwijze

7

We beginnen met een orienterend gesprek. Daarna ga ik aan de slag met een opzet van de pagina’s. Als dit de juiste look & feel geeft, dan ga ik verder met uitwerken.
Na afloop kan ik je uitleggen hoe je in de toekomst zelf aanpassingen kunt doen, of ik onderhoud de website voor je… het is maar net wat je wilt.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem gerust contact met me op voor een gratis kennismaking.

* Prijzen zijn inclusief:

  • Gebruik van premium WordPress theme Divi 
  • Responsive design (voor mobiel, tablet en desktop)
  • 2 aanpassingsrondes
  • Mogelijkheid om later zelf de site aan te passen of uit te breiden
  • Instructievideo’s na oplevering met uitleg hoe je de site zelf kan aanpassen

Exclusief:

  • domeinnaam en hosting